Tarjoamme yrityksille mm. seuraavia palveluja. Pyydä tarjous napauttamalla tätä tekstiä!

Laboration tietojärjestelmäkurssi

Askarruttaako sinua seuraavanlaiset kysymykset?

  • Mitä ovat LIMS ja ELN ja mitä hyötyä niistä voisi olla meidän laboratoriollemme?
  • Haluaisimme tehdä digiloikan laboratoriossa, mutta mistä aloittaa?
  • Laboratoriossamme on tietojärjestelmä, mutta tuntuu siltä että sen käyttö vie enemmän aikaa kuin säästää. Miten saisimme järjestelmän palvelemaan laboratoriotamme paremmin?
  • Mitä ottaa huomioon tietojärjestelmän hankinnassa tai käyttöönotossa?
  • Miten varmistan, että tietojärjestelmä tukee laatujärjestelmää ja alani standardeja?

Järjestämme yhteistyössä Oy Fision Ltd:n kanssa kurssin, jolla pureudumme laboratorion tietojärjestelmien saloihin. Lisätietoja ja ilmoitautumiset sivulla www.fision.fi/tietojarjestelmakurssi. Ilmoittaudu viimeistään 17.4. Tervetuloa!

Taulukot kuntoon

Onko yrityksessänne käytössä laskentataulukko, jonka parissa kuluu enemmän aikaa kuin pitäisi? Onko teiltä jo poistunut työntekijä luonut taulukon, jota muiden on hankala käyttää? Onko taulukosta vastaava henkilö jäämässä eläkkeelle? Tuntuuko siltä, että tietojärjestelmistä on enemmän vaivaa kuin hyötyä? Voimme tulla laittamaan taulukkonne sellaiseen kuntoon, että kaikki osaavat niitä käyttää. Halutessanne voimme samalla kartoittaa, kannattaako hankkia taulukkoja korvaamaan jokin paremmin teitä palveleva järjestelmä.

IT-hankintakonsultointi kemian ja tuotannon alan yrityksille

Kuuluuko toimintaanne analyysejä, tuotannon laadunvalvontaa tai tutkimusta? Harkitsetteko uusien ohjelmistojen hankintaa tai vanhojen päivittämistä? Voimme katsoa yhdessä, minkä tyyppisistä ohjelmistoista on eniten hyötyä teille, millaisia vaihtoehtoja on markkinoilla ja mikä olisi teille sopivin. Emme ota myyntiprovisioita minkään tietyn toimittajan järjestelmistä, joten hankintakonsultointi on riippumatonta. Voimme tehdä vaatimusmäärittelyn järjestelmälle.

Laboratorio-ohjelmiston käyttöönottoapu

Mietityttääkö laboratoriojärjestelmän käyttöönotossa määrittely ja vanhan aineiston siirto uuteen? Jos olette ottamassa käyttöön laboratorion tai laadunvalvonnan järjestelmää, niin voimme auttaa silloin, kun teidän ja ohjelmistotoimittajan resurssit eivät riitä. Tarjoamme tukea myös avoimen lähdekoodin ohjelmien käyttöönotossa.

LIMS-päivitysten vastaanottotestaukset

Jos yrityksellänne on jo LIMS, ELN tai vastaava järjestelmä, tarjoamme kolmannen osapuolen testauspalvelua ohjelmistopäivityksille.