Tarjoamme yrityksille seuraavia palveluja:

Taulukot kuntoon

Onko yrityksessänne käytössä laskentataulukko, jonka parissa kuluu enemmän aikaa kuin pitäisi? Tuntuuko siltä, että tietojärjestelmistä on enemmän vaivaa kuin hyötyä? Voimme tulla laittamaan taulukkonne kuntoon! Halutessanne voimme samalla kartoittaa, kannattaako hankkia taulukkoja korvaamaan jokin paremmin teitä palveleva järjestelmä.

IT-hankintakonsultointi kemian ja tuotannon alan yrityksille

Kuuluuko toimintaanne analyysejä, tuotannon laadunvalvontaa tai tutkimusta? Harkitsetteko uusien ohjelmistojen hankintaa tai vanhojen päivittämistä? Voimme katsoa yhdessä, minkä tyyppisistä ohjelmistoista on eniten hyötyä teille, millaisia vaihtoehtoja on markkinoilla ja mikä olisi teille sopivin. Emme ota myyntiprovisioita minkään tietyn toimittajan järjestelmistä, joten hankintakonsultointi on riippumatonta. Voimme tehdä vaatimusmäärittelyn järjestelmälle.

Laboratorio-ohjelmiston käyttöönottoapu

Jos olette ottamassa käyttöön laboratorion tai laadunvalvonnan järjestelmää, niin voimme auttaa esimerkiksi määrittelyissä ja vanhan aineiston siirtämisessä uuteen. Tarjoamme tukea myös avoimen lähdekoodin ohjelmien käyttöönotossa.

LIMS-päivitysten vastaanottotestaukset

Jos yrityksellänne on jo LIMS, ELN tai vastaava järjestelmä, tarjoamme kolmannen osapuolen testauspalvelua ohjelmistopäivityksille.