Tarjoamme yrityksille mm. seuraavia palveluja. Teemme työtä myös etänä, esimerkiksi Skypen välityksellä. Pyydä tarjous napauttamalla tätä tekstiä!

Taulukot kuntoon

Onko yrityksessänne käytössä laskentataulukko, jonka parissa kuluu enemmän aikaa kuin pitäisi? Oletteko huolissanne siitä, täyttääkö taulukko alaanne koskevat säädökset? Onko teiltä jo poistunut työntekijä luonut taulukon, jota muiden on hankala käyttää? Onko taulukosta vastaava henkilö jäämässä eläkkeelle? Tuntuuko siltä, että tietojärjestelmistä on enemmän vaivaa kuin hyötyä? Voimme tulla laittamaan taulukkonne sellaiseen kuntoon, että kaikki osaavat niitä käyttää. Halutessanne voimme samalla kartoittaa, kannattaako hankkia taulukkoja korvaamaan jokin paremmin teitä palveleva järjestelmä.

Avellana Learning Oy on ollut mukana kehittämässä Rinheat Oy:lle kustannuslaskentataulukkoa sekä prosessilaskentataulukoita. Yhteistyö jatkuu edelleen.

IT-hankintakonsultointi kemian ja tuotannon alan yrityksille

Kuuluuko toimintaanne analyysejä, tuotannon laadunvalvontaa tai tutkimusta? Harkitsetteko uusien ohjelmistojen hankintaa tai vanhojen päivittämistä? Voimme katsoa yhdessä, minkä tyyppisistä ohjelmistoista on eniten hyötyä teille, millaisia vaihtoehtoja on markkinoilla ja mikä olisi teille sopivin. Voimme myös varmistaa, että hankittava ohjelma ja sen käyttötapa täyttää alanne säädökset. Emme ota myyntiprovisioita minkään tietyn toimittajan järjestelmistä, joten hankintakonsultointi on riippumatonta. Voimme tehdä myös vaatimusmäärittelyn järjestelmälle.

Laboratorio-ohjelmiston käyttöönottoapu

Mietityttääkö laboratoriojärjestelmän käyttöönotossa määrittely ja vanhan aineiston siirto uuteen? Jos olette ottamassa käyttöön laboratorion tai laadunvalvonnan järjestelmää, niin voimme auttaa silloin, kun teidän ja ohjelmistotoimittajan resurssit eivät riitä. Tarjoamme tukea myös avoimen lähdekoodin ohjelmien käyttöönotossa.

LIMS-päivitysten vastaanottotestaukset

Jos yrityksellänne on jo LIMS, ELN tai vastaava järjestelmä, tarjoamme kolmannen osapuolen testauspalvelua ohjelmistopäivityksille.