Opettajan sijaisuudet

Teen opettajan sijaisuuksia pääkaupunkiseudulla. Pystyn opettamaan kemiaa, fysiikkaa ja biologiaa sekä lukiossa, peruskoulussa että ammatillisessa- ja aikuiskoulutuksessa. Perustasolla voin opettaa myös matematiikkaa, englantia, suomen kieltä ja lyhyttä venäjää. Voin tehdä töitä sekä laskuttaen yrityksen kautta että verokortilla.

Kurssit pienryhmäopetuksena

Jos koulussanne on peruuntumassa kurssi liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, voin tulla opettamaan kurssia pienryhmäopetuksena. Katso aineet yltä ja hinnat kohdasta Opiskelijoille tai pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Tietotekniikkatyöpaja

Tuottaako digitalisaatio päänvaivaa? Opastamme opettajia ja muita aikuisia esimerkiksi sähköpostin, internetin ja taulukoiden kanssa. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Venäjän kielen oppimispeli Hamstraajat

Olemme julkaisseet venäjän kielen oppimispelin Hamstraajat, jolla on oma sivustonsa täällä.

Luentovierailut

Laboratorion tiedonhallinta on tuntematonta monille laboratorioalan ammattilaisille kuten laboranteille ja analyytikoille. Voitte tilata yrityksestä vierailevan luennoitsijan oppilaitokseenne kertomaan laboratorion tiedonhallintajärjestelmistä. Tee tilaus yhteydenottolomakkeella.