Harkitsetteko LIMS:in tai ELN:n hankintaa?

Jos harkitsette LIMS- ELN- tai muun laboratoriojärjestelmän hankintaa oppilaitokseenne, voin auttaa kannattavuuden arvioinnissa, oikean ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa. Ota yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta lisää.

Taulukot kuntoon

Oppilaitostenkin tietokoneilta löytyy usein taulukoita, joiden alkuperäinen tarkoitus oli helpottaa työtä, mutta jotka ovat voineet ajan saatossa ajautua byrokraattisiksi painajaisiksi. Autan jättimäisiksi kasvaneiden tai vähälle hoidolle jääneiden laskentataulukoiden saattamisessa takaisin työtä helpottaviksi välineiksi. Ota yhteyttä, niin sovitaan, miten etenemme.

Tietotekniikkatyöpaja

Tuottaako digitalisaatio päänvaivaa? Opastamme opettajia ja muita aikuisia esimerkiksi sähköpostin, internetin ja taulukoiden kanssa. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.

Venäjän kielen oppimispeli Hamstraajat

Olemme julkaisseet venäjän kielen oppimispelin Hamstraajat, jolla on oma sivustonsa täällä.

Luentovierailut

Laboratorion tiedonhallinta on tuntematonta monille laboratorioalan ammattilaisille kuten laboranteille ja analyytikoille. Voitte tilata yrityksestä vierailevan luennoitsijan oppilaitokseenne kertomaan laboratorion tiedonhallintajärjestelmistä. Tee tilaus yhteydenottolomakkeella.