Kysy kemistiltä mitä vain!

posted in: Uncategorized | 0

Nyt voit kysyä kemistiltä mitä vain etäisestikin kemiaan liittyvää. Voin vastata myös esimerkiksi fysiikkaa ja matematiikkaa koskeviin kysymyksiin. Kysymykset voivat olla esimerkiksi seuraavanlaisia:

”Luen lääketieteellisen pääsykokeeseen, mutta en ymmärrä tätä vanhan kokeen malliratkaisua.”

”Työskentelen yrityksessä, jossa teemme laboratorioanalyysejä. Kirjaamme kaikki tiedot Excel-taulukkoon, mutta se ei tunnu riittävän. Pitäisikö hankkia joku edistyneempi ohjelmisto?”

”Miksi sain kemian kokeesta kutosen, vaikka mielestäni vastasin oikein melkein kaikkiin kysymyksiin?”

Näin se toimii:

  1. Lähetä kysymys lomakkeella, joka löytyy sivulta https://www.avellana.fi/kysy-kemistilta/ . Kysymys tulee sähköpostiini. Kysymyksen ei tarvitse vielä olla täysin valmiiksi muotoiltu eikä sen tarvitse sisältää kaikkia tarvittavia tietoja.
  2. Vastaan kysymykseen yksityisesti sähköpostilla. Kysyn tarvittaessa lisäkysymyksiä.
  3. Kun olemme päätyneet vastaukseen, kysyn lupaa kysymyksen ja vastauksen julkaisemiseen blogissa. Kysyjä saa pysytellä anonyyminä.
  4. Jos saan luvan, niin julkaisen kysymyksen vastauksineen blogissa. Ilmoitan tästä sähköpostilistalla. Sähköpostilistalle voi liittyä kysymyslomakkeella sivulla https://www.avellana.fi/kysy-kemistilta/ , vaikka ei esittäisikään kysymystä.

Mikään kysymys ei ole liian pieni tai suuri. Jos en tiedä itse vastausta, voin selvittää sitä kavereideni kautta tai antaa vinkkejä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *