Auto

posted in: Sarjakuvat | 3

Niin siinä kävi, että meillekin tuli auto. Auto helpottaa yrittäjän elämää, toisaalta siihenkin liittyy omat haasteensa. Tässä sarjakuva elämästä ennen autoa ja auton saamisen jälkeen, olkaa hyvät!

Sellaista se on, hankalaa ilman, hankalaa sen kanssa. Rahanmeno onneksi kuittautuu sillä, että on enemmän aikaa tehdä töitä ja voi ottaa vastaan työkeikkoja ahtaampiinkin aikaraameihin. Onko teillä kokemuksia tai mielipiteitä autoilusta tai autottomuudesta, joita haluaisitte jakaa? Tervetuloa kommentoimaan!

3 Responses

 1. temmi_hoo

  Just nimenomaan tänne Jokikuntaan landelle muuttaessa oli tiedossa käytännössä pakollinen autoistuminen. Duuniin Gunnarlaan ajaa kolmisen varttia, eli pääkaupunkiseutulaisittain ihan ok kommuutti. Erona uskomattoman kauniit maisemat autokerhojen kerhoajojen suosimia pikkuteitä pitkin ja lepposampi liikenne.

  Ajelin Matinkylästä Roihupeltoon aikani fillarilla julkisilla ja autollaki. Kaikissa menee sen saman kolme varttia. Autolla talvisin neliveto ja maavara oli kingi juttu naapurien jäädessä funtsimaan miten täältä parkkikselta pääsee edes tielle ja sit just kuvatun kaltasia ajotilanteita joko iteltä tai muilta tai ainakin tosi intensiivistä ajamista.

  Julkisetkin toimii jos asia on täältä ytimen suunnalla käymistä, sinnepäin pääsee aamulla tosi aikasin tai aikasin ja takas iltapäivällä, eli täysin julkisfillaroiva elämä ois vähän haastavaa mut periaatteessa mahollista.

  Syökö sun auto bensaa, pirtua vai dieseliä? Meidän syö nyt bensaa ja kohta pirtua.

  • admin

   Kiitos kommentistasi ja anteeksi hidas vastaus, en juuri ollut koneella viikonloppuna. Meillä on ihan bensalaite, mutta jonkinlainen flexifuel-ratkaisu on kyllä mielessä. Nyt vasta totuttelen tähän auton omistamiseen mutta kun perusasiat ovat hallussa niin alan miettiä noita polttoainejuttuja. 🙂

 2. temmi_hoo

  Voispa kävellä vain kasuaalisti madonreikiä pitkin tästä sinne, minne haluskin saapua parilla askeleella kuin Kissa muurin läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.