Laboratorion tietojärjestelmäkurssin uusi ajankohta on varmistunut

posted in: Uncategorized | 0
Esimerkki työnkulusta laboratoriossa. Kurssilla kerromme mm. näihin työvaiheisiin liittyvistä tiedonhallinnan pulmista ja niiden ratkaisuista.

Järjestämme yhteistyössä Oy Fision Ltd:n kanssa kurssin, jolla pureudumme laboratorion tietojärjestelmien saloihin. Kahden työpäivän mittainen kattava kurssi pidetään 5.-6.11.2019. Kurssi antaa laaja-alaiset tiedot erilaisista laboratorioita varten kehitetyistä tietojärjestelmistä ja niiden hyödyntämisestä. Osallistujamäärä on rajattu, mikä mahdollistaa yksilöllisen paneutumisen kunkin osallistujan erikoisalaan. Kurssin hinta on 1490 € ja se sisältää aamiaisen, lounaan ja iltapäiväkahvin. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 15.10. Lisätietoja tulee lähempänä ajankohtaa. Voitte tiedustella ennakkoon kurssista yhteydenottolomakkeella tai osoitteesta kurssit@avellana.fi. Tervetuloa! Kurssi antaa vastauksen esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä ovat LIMS ja ELN ja mitä hyötyä niistä voisi olla meidän laboratoriollemme?
  • Haluaisimme tehdä digiloikan laboratoriossa, mutta mistä aloittaa?
  • Laboratoriossamme on tietojärjestelmä, mutta tuntuu siltä että sen käyttö vie enemmän aikaa kuin säästää. Miten saisimme järjestelmän palvelemaan laboratoriotamme paremmin?
  • Mitä ottaa huomioon tietojärjestelmän hankinnassa tai käyttöönotossa?
  • Miten varmistan, että tietojärjestelmä tukee laatujärjestelmää ja alani standardeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.