Laboratorion tietotekniikkakurssi tulossa toukokuussa

posted in: Uncategorized | 0

Järjestämme yhteistyössä Oy Fision LTD:n kanssa kurssin tietotekniikan hyödyntämisestä laboratoriossa. Kurssi sopii kaikille laboratorion toiminnan kehittämisestä kiinnostuneille. Kurssi ei edellytä osallistujilta tietotekniikan osaamista.

Kurssi järjestetään kaksipäiväisenä 21.-22.5.2019 Helsingin keskustassa (HUONE International Oy, Malminkatu 30, Helsinki). Kouluttajina toimivat Lasse Koskinen (Oy Fision Ltd.) ja Jelena Kivinen (Avellana Learning Oy). Heillä on yhteensä usean kymmenen vuoden kokemus tietojärjestelmien käytöstä ja kehittämisestä laboratorioympäristöissä.

Kurssin hinta on 1500 € /henkilö. Hinta sisältää kurssimateriaalin sekä lounaan ja välipalat kurssin aikana. Kurssille otetaan korkeintaan 15 henkilöä. Lähetämme ilmoittautuneille vapaaehtoisen ennakkokyselyn, jossa kartoitetaan osallistujien taustaa ja kurssille asettamiaan toiveita. Vastausten perusteella pystymme hienosäätämään kurssin sisältöä.

Kurssin jälkeen osallistujat ymmärtävät syvemmin ja laajemmin mikä on tietotekniikan merkitys laboratoriolle, mitä kaikkia ohjelmistoja voidaan käyttää ja pystyvät osallistumaan laboratorion toiminnan kehityshankkeisiin.

Klikkaa tästä kurssin ohjelmaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.