ChemBio2019 -messut lähestyvät

posted in: Uncategorized | 0
Kuvannut: Pertti Kantola

Avellana Learning Oy osallistuu ChemBio2019 -messuille näytteilleasettajana. Osastomme on 2e58. Kuva on vuoden 2017 messuilta, joissa olimme kävijöinä tämän pikku apulaisen kanssa. Tällä kertaa hän taitaa jäädä päiväkotiin. Messujen sisäänpääsy on maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen joko ennakkoon tai ovella. Rekisteröitymällä ennakkoon välttää jonotuksen ovella. Voitte rekisteröityä kävijäksi täältä.

Olemme järjestämässä yhteistyössä Oy Fision Ltd:n kanssa kurssia laboratorion tietotekniikasta. Kurssi järjestetään 21.-22.5.2019 Tapahtumahotelli Huoneella Kampin toimipisteessä. Lisätietoja tulee näille sivuille, kun kurssin ohjelma tarkentuu. Tervetuloa ChemBio-messuille kuulemaan lisätietoa kurssista ja muista palveluistamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.