Uraäidin tunnustuksia, osa 1

posted in: Uncategorized | 0

Piirrän sarjakuvia harrastuksena, joten yhdistän huvin ja hyödyn julkaisemalla niitä myös tässä firman blogissa. Lisää sarjakuviani löytyy sarjakuvablogistani.Tämä tapahtui jo tammikuussa 2016, kun odotin lastani. Osallistuin silloisen työpaikkani edustajana vuosittaiseen konferenssiin. Raskaus oli siihen asti ollut melko huomaamaton, mutta tuolloin vuodenvaihteessa, raskauden puolessa välissä mahani yht’äkkiä pulpahti esiin ja alkoi kunnolla näkyä. En mitenkään aktiivisesti tai vakavissani yrittänyt piilotella raskauttani, mutta en halunnut erityisesti kiinnittää siihen muiden huomiotakaan. Raskaus on tietenkin luonnollinen asia, jota ei pitäisi piilotella ja jonka ei pitäisi tehdä ihmisestä vähemmän vakavasti otettavaa työelämässäkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.